Šahovksa trgovina Muba - Chess and Games Online Shop Muba - Šahovska ura, šahovnica, vrtni šah, šahovske figure
   Mobile device website mode    
  
  
Najdi izdelek  
muba-bk.si | chessgamesshop.com      
Kategorije
  
Akcijska ponudba

 Osnovni podatki

PLAYING the GRUNFELD - Chess And Games Shop Muba
 DOMOV  | Otvoritve ŠAH Miselne igre, jenga, tri v vrsto, kubb igra, zabavne igre, lesene igre, mini igre, darila   |   MISELNE    |   SESTAVLJANKE    |    GO    PLAYING the GRUNFELD

Cena: €29.95
}

SKU: MBk - 111655

Ogledov Ocena Teža
10094   1.20 kgAvtor Alexey Kovalchuk
Leto izdaje 2020
Jezik Angleški
Št. strani 504
Format 24 x 17 cm
Platnice mehke
Grünfeldova Indijka je znana kot eden najboljših in najzahtevnejših odgovorov črnih na 1.d4 in je že dolgo priljubljena izbira elitnih igralcev, vključno s Kasparovom, Svidlerjem, Caruano, Vachier-Lagraveom in številnimi drugimi. Kot pri mnogih otvoritvah pa je lahko težko krmariti po vse večji džungli partij in teorije.

Playing the Grünfeld ponuja idealno rešitev za praktične igralce. Alexey Kovalchuk je mlad ruski talent s strokovnim znanjem o Grünfeldu in v tej knjigi deli svoje najboljše ideje za oblikovanje popolnega, skladnega in borbenega repertoarja za črne. Poleg teoretične trdnosti so bila vložena prizadevanja, da bi se izognili variantam, ki vodijo do zgodnjih remijev, pa tudi tistim, pri katerih črni dovolijo, da se njegov kralj napade v zgodnji fazi.

Alexey Kovalchuk je ruski igralec, katerega rating je v zadnjih letih dosegla 2445, zato ga lahko štejemo za 'IM brez norm'. Poleg zmag v prvenstvu Rostov in številnih drugih turnirjih je teoretik, ki dela kot sekundant za močne GM.

Košarica je prazna
Akcijska ponudba
Digitalna šahovska ura|rač DGT Pi
Akcijska cena : €245.00
Novo v prodaji
Šahovski komplet<br> NICE WALNUT 50 mm
Šahovski komplet
NICE WALNUT 50 mm

Cena: €279.00
Naključna ponudba
ABC der SCHACHTAKTIK Band 7
ABC der SCHACHTAKTIK Band 7
Cena: €5.50
PayPal Secure Shop Chess and Games Online Shop Muba

© 2005 - 2023
Email : chessgamesshop@gmail.com

This page is safe and secured, AA+ 2018 Credit Worthiness 2018 This page is safe and secured, AA+ 2018 Credit Worthiness 2018