Šahovksa trgovina Muba - Chess and Games Online Shop Muba - Šahovska ura, šahovnica, vrtni šah, šahovske figure
   Mobile device website mode    
  
  
Najdi izdelek  
muba-bk.si | chessgamesshop.com      
Kategorije
  
Akcijska ponudba

 Osnovni podatki

Lesene orjaške figure KH=120 cm - Chess And Games Shop Muba
 DOMOV  | Vrtni šahi ŠAH Miselne igre, jenga, tri v vrsto, kubb igra, zabavne igre, lesene igre, mini igre, darila   |   MISELNE    |   SESTAVLJANKE    |    GO    Lesene orjaške figure KH=120 cm

Cena: €4990.00
}


Ogledov Ocena Teža
14227   310.00 kgRočno izdelane šahovske figure so namenjene za funkcionalno in dekorativno uporabo in je zanje potrebno skrbeti kot za vsako drugo leseno skulpturo. Niso primerna igrača za otroke

Material: Tikov les
Velikost kralja (KH) = 120 cm

Nega in vzdrževanje:

Šahovske figure stesane iz tikovega lesa so enostavne za vzdrževanje. Mogoče jih je očistiti z vlažno krpo, da odstranite prah in madeže, ki jih povzročajo dež ali druge obremenitve.

Ker je les "živ material", so naravne spremembe neizogibne. Na primer, pride do razpok, ker se les neprestano premika. A ta sprememba le prispeva k unikatnosti vsake skulpture. Les je zelo topel in lep material. Namerno smo uporabili Tikov les, zaradi svoje značilne teksture in barve.

Opozorilo: Šahovske figure so namenjene za notranjo in zunanjo uporabo, toda niso primerne igrače za otroke. Neskrbno ravnanje lahko povzroči udrtine in praske.

Na kratko: te figure niso krhke, vendar pa je treba skrbeti za njihovo ohranitev. Čeprav je tikov les primeren za zunanjo uporabo, morajo biti figure med močnim dežjem ali snegom pokrite ali prestavljene v notranjost. Tako kot tudi pri plastičnih figurah.

Izdelek po naročilu. V kolikor se zanimate za ta izdelek nas predhodno kontaktirajte, da preverimo dobavljivost izdelka.
Košarica je prazna
Akcijska ponudba
Šahovski Komplet ŠOLSKI STAUNTON
Akcijska cena : €32.00
Novo v prodaji
Namizna Igra SHUT The BOX 12 Bambus
Namizna Igra SHUT The BOX 12 Bambus
Cena: €15.50
Naključna ponudba
Sestavljanka ARHIMED SFERA in CILINDER
Sestavljanka ARHIMED SFERA in CILINDER
Cena: €17.50
PayPal Secure Shop Chess and Games Online Shop Muba

© 2005 - 2023
Email : chessgamesshop@gmail.com

This page is safe and secured, AA+ 2018 Credit Worthiness 2018 This page is safe and secured, AA+ 2018 Credit Worthiness 2018