Šahovksa trgovina Muba - Chess and Games Online Shop Muba - Šahovska ura, šahovnica, vrtni šah, šahovske figure
   Mobile device website mode    
  
  
Najdi izdelek  
muba-bk.si | chessgamesshop.com      
Kategorije
  
Akcijska ponudba

 Osnovni podatki

Chess Classics PYTHON STRATEGY - Chess And Games Shop Muba
 DOMOV  | Strategija in taktika ŠAH Miselne igre, jenga, tri v vrsto, kubb igra, zabavne igre, lesene igre, mini igre, darila   |   MISELNE    |   SESTAVLJANKE    |    GO    Chess Classics PYTHON STRATEGY

Cena: €23.99


SKU: MBk - 924

Ogledov Ocena Teža
16610   0.75 kgAvtor Tigran Petrosian
Leto izdaje 2015
Jezik Angleški
Št. strani 392
Format 24,0x17,0 cm
Platnice mehke
Tigran Petrosian je velikan šahovske zgodovine. Vsi se strinjajo, da je bil genij strategije, obrambe, ter žrtvovanja, hkrati pa postavijo vprašanje, ali ni prevečkrat remiziral? To je seveda mogoče, a ko je Petrosian izbral in popisal svoje najboljše partije, je ta slabost izginila ter za sabo pustila le genialnost in globoko razumevanje šaha. Kot je rekel Gari Kasparov: "Moje partije z devetim svetovnim prvakom so mi razširile obzorja. Brez teh dveh porazov ne bi nikoli dosegel vrha."

Ta knjiga je angleški prevod ruske klasike, ki je priljubljena med velemojstri, med drugimi Mihaila Marina in Levona Aroniana. Dobeseden prevod ruskega naslova bi lahko bil "strategija trdnosti," a naslov "Python Strategy" bolje opiše Petrosianove bolj ambiciozne partije. Kot je napisal Max Euwe: "Petrosian ni tiger, ki bi skočil na svoj plen, temveč piton, ki počasi zaduši svojo žrtev."

Tigran Petrosian je bil svetovni prvak med letoma 1963 in 1969, ter izvrsten igralec za Sovjetsko Zvezo. Na olimpijadah si je priboril devet ekipnih in šest posamičnih zlatih medalj z oseminsedemdesetimi zmagami, petdesetimi izenačenimi rezultati, in le enim porazom.


Košarica je prazna
Akcijska ponudba
Digitalna šahovska ura|rač DGT Pi
Akcijska cena : €245.00
Novo v prodaji
Plastične Šahovske Figure VIKINGI
Plastične Šahovske Figure VIKINGI
Cena: €14.50
Naključna ponudba
Lesene Figure STAUNTON STANDARD Small
Lesene Figure STAUNTON STANDARD Small
Cena: €34.90
PayPal Secure Shop Chess and Games Online Shop Muba

© 2005 - 2021
Email : chessgamesshop@gmail.com

This page is safe and secured, AA+ 2018 Credit Worthiness 2018 This page is safe and secured, AA+ 2018 Credit Worthiness 2018