Šahovksa trgovina Muba - Chess and Games Online Shop Muba - Šahovska ura, šahovnica, vrtni šah, šahovske figure
   Mobile device website mode    
  
  
Najdi izdelek  
muba-bk.si | chessgamesshop.com      
Kategorije
  
Akcijska ponudba

 Osnovni podatki

GM Preparation POSITIONAL PLAY - Chess And Games Shop Muba
 DOMOV  | Šahovski kompleti ŠAH Miselne igre, jenga, tri v vrsto, kubb igra, zabavne igre, lesene igre, mini igre, darila   |   MISELNE    |   SESTAVLJANKE    |    GO    GM Preparation POSITIONAL PLAY

Cena: €23.99
}

SKU: MBk - 625

Ogledov Ocena Teža
26330   0.60 kgAvtor Jacob Aagaard
Leto izdaje 2012
Jezik Angleški
Št. strani 312
Format 24.5x17.5 cm
Platnice mehke
Serija Grandmaster Preparation je namenjena ambicioznim igralcem. Jocab Aagaard ponuja gradivo za vadbo pozicijske igre.

Ste se kdaj znašli v situaciji, ko med igro kljub preračunavanju niste in niste mogli najti smisla v svojih linijah? Se vam je kdaj zdelo, da računalikovi predlogi v analizi vaših iger niso smiselni? Ste se kdaj počutili kot človek s kladivom, ki posumi da svet morda le ni ves narejen iz žebljev?

V knjigi Positional Play Jacob Aagaard pokaže svoje preprosto, tri-koračno, orodje pozijske analize, s katerim je pomagal izboljšati pozicijske izbire klubskih igralcev in slavnih velemojstrov. S predpostavko, da imajo igralci, ki želijo igrati na mednarodni stopnji, določeno znanje pozicijskega razumevanja, Aagaard pokaže preprost načrt treninga, ki vsakomur izboljša intuicijo in pozijske odločitve.

Velemojster Jacob Aagaard je v svojem prvem in edinem poskusu osvojil Britansko Prvenstvo. Pridobil je nagrade za knjigo leta s strani Guardian-a, ECF-a in ChessCafe-ja, ter FIDE naziv višjega trenerja. Njegovo gradivo uporabljajo tako amaterji kot velemojstri.

Košarica je prazna
Akcijska ponudba
Digitalna šahovska ura DGT 3000
Posebna izdaja

Akcijska cena : €81.90
Novo v prodaji
Lesene Šahovske Figure AMERIŠKI STAUNTON BL
Lesene Šahovske Figure AMERIŠKI STAUNTON BL
Cena: €59.90
Naključna ponudba
PLAYING 1. d4 d5 A Classical repertoire
PLAYING 1. d4 d5 A Classical repertoire
Cena: €24.95
PayPal Secure Shop Chess and Games Online Shop Muba

© 2005 - 2023
Email : chessgamesshop@gmail.com

This page is safe and secured, AA+ 2018 Credit Worthiness 2018 This page is safe and secured, AA+ 2018 Credit Worthiness 2018