Šahovksa trgovina Muba - Chess and Games Online Shop Muba - Šahovska ura, šahovnica, vrtni šah, šahovske figure
   Mobile device website mode    
  
  
Najdi izdelek  
muba-bk.si | chessgamesshop.com      
Kategorije
  
Akcijska ponudba

 Osnovni podatki

 DOMOV  | Šahovski kompleti ŠAH Miselne igre, jenga, tri v vrsto, kubb igra, zabavne igre, lesene igre, mini igre, darila   |   MISELNE    |   SESTAVLJANKE    |    GO    


Modern Chess Preparation

Cena: €24.00Ogledov Ocena Teža
8181   0.55 kg

Avtor Vladimir Tukmakov
Leto izdaje 2012
Jezik Angleški
Št. strani 286
Format 23,5 x 17,0 cm
Platnice mehke
28623,5Zmaga se začne z načrtovanjem pred igro, uči legendarni šahovski trener Vladimir Tukmakov. V tej šokantni knjigi nam avtor pokaže, kako je sistematična priprava postala sestavni del šahovske partije in kako se pripravljajo današnji najboljši igralci.

Najpomembnejši cilj sodobne priprave, tako za strokovnjake kot tudi za ambiciozne amaterje je, da se v partiji doseže pozicija, ki jo boste razumeli bolje od svojega nasprotnika.

Vloga računalnika v pripravah na partijo je znatno porasla in Tukmakov pojasnjuje, kako najbojši velemojstri uporabljati svojega "Silikonskega prijatelja". Hkrati opozarja, da najboljši igralci ne zaupajo najbolj v moč šahovskih motorjev in opravijo globjo analizo sami. Klubski igralci bi po drugi strani morali zmanjšati čas namenjen računalniku do minimuma.

Tukmakov pojasnjuje, kaj morajo amaterji storiti, da bi prišli na partijo kar najbolje oboroženi: študirati klasike, analizirati svoje lastne partije brez računalnika, in poznati samega sebe. Posebno poglavje je namenjeno »must-win« situaciji: ko je rezultat turnirja, dvoboja ali celo vsega življenja odvisen od ene same partije.

Z veliko čudovitih primerov, notranjih informacij ter zabavnih anekdot, Modern Chess Preparation ni samo zelo poučna knjiga, ampak jo je tudi veselje brati.
Modern Chess Preparation


Zadnji šahovski tweetiSLEDI ŠAHOVSKO TRGOVINO MUBA NA TWITTERJU
Košarica je prazna
Akcijska ponudba
Dubrovnik plastika
Akcijska cena : €16.40
Novo v prodaji
Pladenj za kocke - veliki
Pladenj za kocke - veliki
Cena: €29.50
Naključna ponudba
Orjaške šahovske figure | vrtni šah
Orjaške šahovske figure | vrtni šah
Cena: €370.00
PayPal Secure Shop Chess and Games Online Shop Muba

© 2005 - 2019
Email : chessgamesshop@gmail.com

This page is safe and secured, AA+ 2018 Credit Worthiness 2018 This page is safe and secured, AA+ 2018 Credit Worthiness 2018